Descobreix tot el que podem fer per a tu. Aprofita les prestacions que ofereixen els nostres vehicles. Coneix la línia Barcelona- Pirineus

Taxis  24 h.

Facilitats de pagament

 Qualsevol hora és bona hora. Sigui una emergència o un servei programat, podeu comptar amb el servei de taxi les 24 h del dia, 365 dies l'any. Ja no hi ha excusa per no anar a sopar amb els amics, per assistir a concerts i molt més.

Viatges per a grups

 Taxis Pirineus disposa dels vehicles necessaris per cobrir les vostres necessitats. Siguin els convidats d'una boda, els integrants d'un club, o un grup d'amics, aprofiteu-vos de la nostra experiència per al seu trasllat i gaudiu del millor servei.

Servei exclusiu

Demana’ns el que necessitis, ens adaptem a tu sense condicions.

 Pots pagar de la manera que més et convingui: amb targeta, transferència, per telèfon, etc.

Transport per a animals

 No saps què fer amb la mascota? Ara ja no tens excusa. Convida-la a les vacances, comparteix amb ell o ella un cap de setmana al Pirineu. Nosaltres ens encarreguem de l seu trasllat.

Remolc

No us deixeu res. Taxis Pirineus posa a la vostra disposició els seus remolcs per a bicis, esquís, equipatge, animals ...  Vols moure un remolc de més de 750 kg ..., tots els nostres taxistes disposen de l'acreditació necessària.

© Taxis Pirineus.   Avís legal i condicions d'ús.